Hírek

Megkérdeztük mit gondol a mesterséges intelligencia a Pénz7 programunkról

Nézzétek meg, hogy milyen képeket és szöveget generált!

Kedves Diákok!

Nagyon örülünk, hogy a Pénz7 rendezvényen részt vesztek! Ez egy remek lehetőség arra, hogy még többet megtudjatok a pénzügyekről és gazdálkodásról.
Íme néhány részlet a programokról:

Hétfő

  • Pénztudatossági teszt kitöltése: Ezen a napon 9:00-tól 14:00-ig az Aulában lesz lehetőségetek kitölteni egy pénztudatossági tesztet.

Kedd

  • Társasjáték és Robot verseny: Kezdés 8:00-kor, és a 227-es teremben zajlik majd. Ez egy izgalmas lehetőség a játékosoknak és a robotika iránt érdeklődőknek. A program 11:15-ig tart.

Szerda

  • Kovásznai Ádám (MBH előadó) pénzügyi előadása: 10:00-kor a II. János Pál teremben hallgathatjátok meg Kovásznai Ádám előadását a pénzügyekről.
  • Mozi: Az Aranyvonat című film vetítése lesz. A film egy valós eseményt dolgoz fel a II. világháború idején, amikor a Magyar Nemzeti Bank munkatársai krimibe illő körülmények között az Aranyvonaton menekítették ki és helyezték biztonságba Magyarország aranykészletét. A vetítési időpontok: 12:15, 13:15 és 14:15 a II. János Pál teremben.

Csütörtök

  • Iskolai gépírás verseny - Gazdasági szöveg: 9:00-kor a 319-es teremben kerül megrendezésre. Itt lehetőségetek lesz megmérettetni magatokat a gépírás terén.
  • Buza Tamás vállalkozói előadását hallgathatjátok meg: 10:00-kor a II. János Pál teremben

A programokon Bosco Lírákat lehet gyűjteni, amik beválthatók az Aulában található Bosco Bankban hétfőtől csütörtökig 12:00 és 13:00 óra között.
3 db (bármilyen címletű) Bosco Líra= 1 db csoki tallér/1 db alma

Mindenkit szeretettel várunk a programokon!

Legyetek részesei ennek a pénzügyi kalandnak!