Portálhírek

Tájékoztatás_iskolapszichológusi szolgáltatás rendje a részleges online munkarendben

Tájékoztatás_iskolapszichológusi szolgáltatás rendje a részleges online munkarendben

Hegedüs Helén (Moodle rendszergazdai) írta időpontban
Válaszok szám: 0

Kedves Diákok, 

Először is Boldog Új Évet szeretnék kívánni Önöknek/Nektek! 
Az alábbiakban az iskolapszichológusok, Stiblár Erika és Stiblár József megkeresését továbbítom, amely a jövő héttől kezdődő részleges online munkarendben az online pszichológusi szolgáltatás rendjére vonatkozik. 

Kérem, hogy az érintett Diákok ennek megfelelően szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot az iskolapszichológusokkal. 

Szép napot és jó hétvégét kívánva,    

Üdvözlettel:

Halász József
Igazgató   

 

Tisztelt Diákok! 

Az iskolai TEAMS felületen a PSZICHOSZALEZI „szobában” fogunk találkozni, a megbeszélt időben indítjuk a videóhívást. Az online formában is legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni, a megkezdett munkákat ezen a felületen könnyedén tudjuk folytatni, illetve bízunk benne, hogy az új bejelentkezések esetében is az első találkozás után hatékony munka tud majd kialakulni közöttünk. 

Az online felület bizonyos szempontból nagyobb figyelmet kíván, ezért a pszichológiai ellátással kapcsolatos szabályokat az alábbiak szerint kérjük követni.  

Akadályoztatás esetén MINDENKÉPPEN kérünk üzenetet, jelzést (a Teams-en a Pszichoszalezi-re vagy email formájában). Az óra LEMONDÁSÁRA továbbra is előző nap délig van lehetőség, ebben az esetben nem számítjuk hiányzásnak. 

Két HIÁNYZÓ alkalom után a diák kiesik a rendszeres fogadási rendből, és a várólista végére kerül. Ha nem tartja szükségesnek a további találkozásokat, és azt nem beszéltük meg a legutóbbi alkalommal, ezt a szándékot írásban is kérjük jelezni. 

Lemondás esetén a lehető leghamarabb igyekszünk új időpontot adni. 

SOS esetben, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk, a lehető leghamarabb válaszolunk. 

A beszélgetés TEAMS felületen, videóhívás formájában történik, felvétel nem készülhet róla. Kamera és mikrofon bekapcsolása szükséges. 

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen további kérdés merülne fel, állunk szíves rendelkezésükre. mosoly

Stiblár Erika, Stiblár József