Portálhírek

Pályázati felhívás - nemzetközi ifjúsági találkozó Görögország

Pályázati felhívás - nemzetközi ifjúsági találkozó Görögország

Hegedüs Helén (Moodle rendszergazdai) írta időpontban
Válaszok szám: 0
Kedves Diákok!
 
2023 június 24. és július 1. között ismét lehetősége van iskolánkból 4 főnek arra, hogy egy nemzetközi ifjúsági találkozón vegyen részt Görögországban, Patrasban.  Résztvevő országok: Görögország, Olaszország, Törökország, Ciprus, Spanyolország, Románia, Szerbia és Magyarország. 
 
A találkozó témája: Art ActivatesYouth in Social Inclusion vagyis a művészet szerepe abban, hogy a fiatalok nyitottabbak legyenek a társadalmi befogadásra.  

 

Az Európai Unió 100%-ban téríti a résztvevők költségeit (utazás, szállás, étkezés, programok). Az utazás költségeit ugyan meg kell előlegezni, de ezt a szervezők visszatérítik. Ragyogó lehetőség belevaló, utazni, barátkozni szerető fiataloknak. A közös nyelv az angol lesz, ezért társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges.
A program leírása a mellékletben megtalálható. Jelentkezni a tothildiko@szamalk-szalezi.hu e-mail címen lehet 2023 március 28-ig, az alábbi feladat elkészítésével. 

 

Prepare a presentation of examples how the phenomenon defined in the topic of the project can be seen in action in Hungary. 

Üdvözlettel:
 
Tóth Ildikó
tanárnő