Portálhírek

„INNOVÁCIÓ AZ ÉN SZAKMÁMBAN!”

„INNOVÁCIÓ AZ ÉN SZAKMÁMBAN!”

by Helén (Moodle rendszergazdai) Hegedüs -
Number of replies: 0

Tisztelt Tanulók!

Tájékoztatásul küldjük az innováció a szakmában pályázati leírást.

2023. április 05-ig várják a beadványokat. 

Üdvözlettel,

Hegedüs Helén
tanügyi igazgatóhelyettes  

Tel: +36 1 203 0304/3000 mellék
Mobil: +36 20 538 6673

"Tegyetek jót feltűnés nélkül. A viola rejtett virág, de az illatáról rá lehet ismerni."

 

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal együttműködésével megvalósuló, GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” kiemelt projekt keretében a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal meghirdette az „Innováció az Én szakmámban!” című pályázatot a szakképző intézményekben tanulók számára.

Célja, hogy a pályázó tanuló egy szakmanépszerűsítő kisfilmen vagy a szakma egy termékén keresztül, saját szemszögéből, innovatív módon szemléltesse tanult szakmájának szépségeit. A kisfilm mutasson be új ötleteket, meglátásokat, elképzeléseket a tanult szakmával kapcsolatban. A pályamű legyen figyelemkeltő a pályaválasztás előtt álló tanulók és szüleik számára.

A film elkészítése egyéni tanulói tevékenységen alapulhat. A legjobbnak talált filmek alkotói értékes nyereményben részesülnek. A pályaművek bemutatásra kerülnek a pályázat díjátadó ünnepségén, illetve egyéb pályaválasztási rendezvényen.

A pályázat beadási határideje hosszabbításra került.

A pályázat beadási határideje 2023. március 16-ról 2023. április 5-re módosult.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket, valamint a Youtube-ra feltöltött linket a ginop624palyazat@nive.hu email címre várjuk. 

 

További információ itt található: https://palyaorientacio.nive.hu/hirek/innovacio-az-en-szakmamban