Portálhírek

Pályázati felhívás_Nemzetközi Don Bosco Ifjúsági Filmfesztivál

Pályázati felhívás_Nemzetközi Don Bosco Ifjúsági Filmfesztivál

Hegedüs Helén (Moodle rendszergazdai) írta időpontban
Válaszok szám: 0

Kedves Diákok,

Egy sok szempontból különleges pályázati lehetőségre, a Nemzetközi Don Bosco Ifjúsági Filmfesztiválra (Don Bosco Global Youth Film Festival) szeretném felhívni a figyelmeteket. 

Az esemény 2023. október 13-14-én kerül megrendezésre online formában.

A fesztivál célja, hogy a filmkészítés segítségével hívja fel a fiatalok figyelmét a média kreatív használatára, emellett pedig erősítse a digitális és szociális tudatosságot a résztvevők körében.

Az esemény tulajdonképpen egy globális filmvetítés 135 ország fiataljai részvételével, amelynek mottója: “A szeretet békét és szolidaritást épít”.

Több kategóriában lehet pályázni, a pályázati feltételek a www.dbgyff.com honlapon keresztül érhetőek el.

A díjazás összértéke mintegy 100.000 euró az alábbi díjkategóriák mentén: nemzetközi szinten tíz legjobb film díjazása egyenként 2000 euró, a regionális legjobbaknak díjazása 1000 euró (7 régió x 10 díj). 

A pályázók között várhatóan a Kreatív szakmát tanuló diákok lesznek többségben, de a lehetőség természetesen valamennyi, nappali munkarendben tanuló diák számára biztosított.

Tartományi szinten a pályázati koordinációt Claudius atya látja el. Kérem, hogy érdeklődés esetén az adott szak felelőséhez vagy Claudius atyához forduljatok bizalommal.

További kérés, kérdés esetén állok rendelkezésetekre.

Üdvözlettel:

Halász József

igazgató