Portálhírek

Pályázati kiírás a két iskola közös iskolaépülete üvegfalának murális dekorációjára

Pályázati kiírás a két iskola közös iskolaépülete üvegfalának murális dekorációjára

Hegedüs Helén (Moodle rendszergazdai) írta időpontban
Válaszok szám: 0

Pályázati kiírás a két iskola közös iskolaépülete üvegfalának murális dekorációjára

A pályázat tárgya: Az épület Mérnök utcára néző földszinti üvegfalára készülő dekoráció megtervezése, majd a kivitelezés szakmai támogatása.

A pályázati anyag kreatív tartalma: Az elkészült grafika két fontos képi üzenetet kell, hogy hordozzon az alábbiak szerint.

1) Az épületet a Szalézi Rend magyar tartománya működteti, tartja fenn, ezért fontos a jelenlétük érzékeltetése. A Szalézi Rend a harmadik legnagyobb szerzetesrend a világon, az ifjúság nevelése, a fiatalok segítő támogatása és számukra jövőkép biztosítása az értékrendjük alapja, így ezek fontos hívószavak a grafika elkészítéséhez.

2) Az épület két szakképző intézménynek ad otthont. A SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium művészeti, informatikai és humán képzéseket, a META-Don Bosco Technikum és Szakgimnázium pedig egészségügyi, logisztikai és turisztikai képzéseket kínál.

A honlapokon minden lényeges információ elérhető a két iskoláról:

 

A pályázat technikai paramétereia mellékletben találhatóak. A mellékletben jelzett helyre kerüljön a SZALÉZIAK felirat sans serif, verzál, félkövér betűtípusból, torzítás nélkül!

A pályaművek leadásának módja:

A mellékelt fotóra kérjük rámontírozni a grafikát, jól értelmezhető látványtervet várunk. Az első körben a beérkezett látványtervek közül választ a bizottság egy megvalósítandó művet, majd a nyertes elkészíti a nyomtatáshoz szükséges, megfelelő felbontású anyagot.
A leadott tervek minimális mérete A3, maximális mérete A2.
Csapat (maximum három fő) és egyéni jelentkezés is lehetséges.
A látványtervek leadásának határideje: 2023. november 20.

A pályázat díjazása: 75.000 Ft ajándék utalvány formájában (csapat esetén osztott a nyeremény)

Pályázati kiírás és a feltöltés helye megtalálható a következő linken: https://etananyag.szamalk-szalezi.hu/course/view.php?id=1563

 

Budapest, 2023. október 12.

Halász József
igazgató